RSS

10 de maig 2011

UTILITZA LES APPS


Aquesta nova tasca consisteix en crear un spot de vídeo dirigit als estudiants de la UJI per a que coneguen i utilitzen Google Apps.
Al principi, no sabíem molt bé com enfocar-lo, perquè ens agradava la idea del "stop motion" però ens semblava molta feina i complicació.
Després de barajar diverses idees, vam tornar de nou aquesta idea, ja que realment si el preparavem bé, el resultat podia ser molt gratificant. I així ho vam fer. Partint d´aquesta idea, varem començar a posar el nostre spot en marxa.

Per a realizar-lo començarem utilitzant llentilles i ficant "Google". Al seu voltant ficarem també arròs. Poc a poc, això anava desaparèixent i s´anava formant la primera de les aplicaciones: "Talk"
De la mateixa forma apareixien "Gmail", "Docs", "Blogger", "Google Maps" i  "Youtube".
Durant el procés, ens hem divertit molt, ja que disfrutàvem com a xiquetes intentant formar les aplicacions. La tasca més pesada era la de la fotografa, ja que estava damunt d´una cadira per a realitzar les fotografíes des de d´alt i una darrere de l´altra per a cada moviment.
Una vegada realitzada tota la sessió de fotografies, que no eren poques, començava el muntatge. Per a fer-lo vàrem buscar en internet programes per a treballar amb "stop motion". Alguns dels que descarregàremo fóren: "MonkeyJam" i "JPGVideo". No obstant això, finalment, varem emprar el "Movi Maker", ja que aquest si que el coneixiem i ens resultava més senzill.
Amb el " Movi Maker, pujàrem totes les fotografies, afegirem una cançó que ens varem descargar de Jamendo i els crèdits finals.
Això ha sigut tot el nostre procés de treball. Esperem que vos agrade i vos animem a que utilitzeu aquestes aplicacions!


Belén Tudón

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada